6a 什錦鍋
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

薛少......

5 posters

向下

薛少...... Empty 薛少......

發表  ☆幸運草★ 周五 12月 12, 2008 9:37 pm

薛少:
1)屈人
2)好冇禮貌
3)(早Delete)爆粗
唔信可以問Niki!
☆幸運草★
☆幸運草★
紫鑽會員
紫鑽會員

文章數 : 308
注冊日期 : 2008-12-06

http://hk.myblog.yahoo.com/suki19975a

回頂端 向下

薛少...... Empty 回復: 薛少......

發表  GraceWong 周五 12月 12, 2008 10:06 pm

☆幸運草★ 寫到:薛少:
1)屈人
2)好冇禮貌
3)(早Delete)爆粗
唔信可以問Niki!

我明白,我會比一次警告他
GraceWong
GraceWong
管理員
管理員

文章數 : 207
年齡 : 26

回頂端 向下

發表  薛少 周五 12月 12, 2008 11:04 pm

屈邊個啊?!!
你咁樣開個POST明知我見好有禮貌啊^_______^
咁你話我爆粗咪DEL左?!咁你揾舊野黎串我啊?!
你真係咁唔鐘意我係到你咪叫譠主DEL我AC
真好笑
薛少
薛少
副壇主
副壇主

文章數 : 209
年齡 : 27

回頂端 向下

發表  GraceWong 周六 12月 13, 2008 12:43 am

薛少 寫到:屈邊個啊?!!
真好笑

唔好甘激動=口=
GraceWong
GraceWong
管理員
管理員

文章數 : 207
年齡 : 26

回頂端 向下

薛少...... Empty --

發表  ☆幸運草★ 周六 12月 13, 2008 9:19 pm

真好笑
我先唔會 What a Face
我給你答辯啦
你說到你沒有錯我就唔理!
嘻嘻
☆幸運草★
☆幸運草★
紫鑽會員
紫鑽會員

http://hk.myblog.yahoo.com/suki19975a

回頂端 向下

發表  當不了天使的惡魔 周二 12月 23, 2008 3:05 pm

真好笑
在人地面前講人壞話的確沒有禮貌... Shocked
當不了天使的惡魔
當不了天使的惡魔
紫鑽會員
紫鑽會員

文章數 : 390
注冊日期 : 2008-12-07

回頂端 向下

發表  ☆幸運草★ 周六 12月 27, 2008 4:30 pm

奇異果 寫到:
真好笑
說得好......
不過好多人也有說
你我也有 Embarassed
☆幸運草★
☆幸運草★
紫鑽會員
紫鑽會員

回頂端 向下

發表  當不了天使的惡魔 周六 12月 27, 2008 4:58 pm

☆幸運草★ 寫到:
奇異果 寫到:
真好笑
在人地面前講人壞話的確沒有禮貌... :shock:
說得好......
不過好多人也有說
你我也有 :oops:
是啊
當不了天使的惡魔
當不了天使的惡魔
紫鑽會員
紫鑽會員

文章數 : 390
注冊日期 : 2008-12-07

回頂端 向下

發表  ☆幸運草★ 周日 12月 28, 2008 4:21 pm

奇異果 寫到:
☆幸運草★ 寫到:
奇異果 寫到:
真好笑
說得好......
不過好多人也有說
你我也有 Embarassed
是啊
你仲同意???
☆幸運草★
☆幸運草★
紫鑽會員
紫鑽會員

回頂端 向下

發表  123456 周六 1月 10, 2009 9:06 am

[quote="My Cookie Can"]
你真係咁唔鐘意我係到你咪叫DEL我AC
真好笑

係壇主,唔係譠主

文章數 : 6
注冊日期 : 2009-01-10

回頂端 向下

發表  ☆幸運草★ 周六 1月 10, 2009 6:02 pm

[quote="123456"]
My Cookie Can 寫到:
你真係咁唔鐘意我係到你咪叫DEL我AC
真好笑

係壇主,唔係譠主
你係......
☆幸運草★
☆幸運草★
紫鑽會員
紫鑽會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章